7 de des. 2007

Condemnat, 1 La sort d'un soldat al servei d'un Cardenal

Anava caminant cap al lloc on ens havíem de trobar. Eren les cinc quan passava pel costat del cementiri de Saint Denis. Els vaig trobar asseguts al mig del camí esperant-me.
Es van aixecar els tres i van muntar a cavall. Tots érem guàrdies del cardenal. Anàvem en direcció a Bulogne. Vam embarcar en el mateix moment que entràvem al port. La barca es deia Charlotte. Vam anar fins a Porthmouth sense cap problema, tot i que els quatre estàvem bastant intranquils.
A Porthmouth vam agafar cavalls i vam cavalcar fins a Londres sense parar.
Vam abandonar els cavalls abans d'arribar-hi.
Era de nit quan vam entrar a Londres. Ens vam dirigir al Bukinham Palace i hi vam entrar dient que portàvem un missatge del cardenal de França.
A dintre ens van fer esperar a una mena de rebedor ple de seients. Van tancar les portes, a dins la sala hi havien 5 soldats als quals vam matar sense cap problema.
Ens van cridar i ens van fer passar a les estances reials on hi havien 5 soldats més als quals vam matar abans que entrés el rei.
Quan va entrar li vaig tapar la boca i els meus companys el van lligar de mans i peus, després d'emordassar-lo l'havíem de matar.
La porta de darrere nostre es va obrir de cop i van entrar 15 soldats armats i ens van reduir sense cap mena de lluita.
Ara estem a la presó i demà ens penjaran.