17 de gen. 2008

Camins de Glòria, Lligams

El captaire es va aixecar per sortir corrents, però el vaig aturar i el vaig fer seure a sobre un pedra, amenaçant-lo amb l'espasa.
- Hola Milord Morgan.
- Hola Lord Kaderth...- Em va dir amb cara de tristesa.
- Què li ha passat? Què ho fa que hagi de fer de captaire? On ha estat durant aquests últims 13 anys?
- No em parli de vostè, ja no em mereixo aquesta distinció. M'han traït, m'han intentat matar.
- Aquest és el preu que ha de pagar per trair a la vostre pròpia Reina.
- Em penedeixo d'haver-ho fet, em pensava que millorarien les coses però tant sols han empitjorat, el Rei Herco ha embogit i els Nobles i Cavallers que l'envolten només volen el poder.
- Per què l'han traït?
- Per dir a les Corts que era una bogeria intentar envair Farheit Nord i tota la resta de territoris. Haig d'entregar informacions als rebels. Si us plau ajudeu-me Lord Kaderth.
- No m'acavo de fiar de vos Milord, però tot i així us ajudaré, necessiteu un metge.
El vaig ajudar a pujar al meu cavall, i vam continuar el camí.
Vam arribar a Orielth de nit. Era una ciutat gegant i totalment fortificada, amb dues muralles d'uns 50 metres d'alçada.

16 de gen. 2008

Camins de Glòria, El primer camí

El captaire em va indicar el camí per arribar a Orielth. Havia d'agafar un camí molt dificultós per culpa dels nombrosos torrents que el creuaven. Anava a una ciutat on les lluites eren molt freqüents i on escassejava l'aigua, però que era molt important gràcies a ser la segona capital més important del regne de Farheit Sud. Quan els Humans del Sud es van revelar i van matar la Reina de Farheit, el regne es va dividir en dos Nord i Sud. Al Nord els Humans del Nord regnaven pacíficament el seu tros, però al Sud i havia una llarga guerra des de feia anys. El nou Rei del Sud Herco s'havia revelat contra el Cap de les tribus de Cileith, que els havia ajudat en la revolució.
Durant el camí vaig trobar un captaire que demanava almoina, quan em va veure va apartar la mirada.De sobte el vaig reconèixer, era l'antic ajudant de la Reina de Farheit.